Szakmai Önéletrajz:

Iskolák:

A József Attila Tudományegyetemen (1987-1992) molekuláris biológus, és középiskolai biológia tanár, a Janus Pannónius Tudományegyetemen (1994-1999) pszichológus, az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen (1999-2002) tanácsadó szakpszichológus képesítést szereztem, krízis tanácsadó specializációval. Neurofeedback terápiás képzettséget a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás egyesület keretei közt szereztem 2012-ben.
Tudományos tevékenység:

Első munkahelyem a Janus Pannónius Tudományegyetem Összehasonlító Anatómia Tanszéke volt, ahol, mint egyetemi tanársegéd, pszichológus és biológia tanár szakos hallgatók számára tartottam anatómia gyakorlatokat, valamint kutató tevékenységet folytattam. Az idegrendszeri folyamatokat, már ekkor sem tisztán a molekuláris biológus szemével néztem. A későbbiekben, pszichológia tanulmányaim során, méginkább megerősödött bennem az interdiszciplinális szemléletmód.

1990. és 2000. között több biológiai és pszichológiai témájú kutatásban vettem részt.

Janus Pannónius Tudományegyetem, Pszichológia Tanszék: A szorongás és a pánik hormonális és kognitív vonatkozásai; A szorongás hatása a téri tanulásra; A párválasztás evolúcióspszichológiai, szociobiológiai vonatkozásai.

Janus Pannónius Tudományegyetem, Összehasonlító Anatómia Tanszék: A regenerálódó Lumbricus Terrestris idegrendszere monoamin tartalmának HPLC, immunhisztokémiai és elektronmikroszkópos vizsgálata.

József Attila Tudományegyetem, Biotechnológia Tanszék: Hu alpha INF készítmények, zavaró mellékhatását okozó szennyeződéseinek azonosítása kromatofókuszálással.

2007-2008-ban, a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének
alváskutatás szemináriumain gazdagítottam az electroencefalográfiával kapcsolatos ismereteimet, és elmélyültem az egyes pszichés betegségeknél megfigyelt, gyakran pszichodiagnosztikus értékű  alvásjellegzetességek tanulmányozásában. 

Pszichológusi tapasztalat:

Gyakorlati pszichológusi tapasztalatra (1999-) a következő helyeken tettem szert:

Fővárosi Önkormányzat Kisgyermekeket és Fogyatékosokat befogadó Otthonai, ahol feladataim közé tartozott a gondozónők mentálhigiénés támogatása, képzése, tanácsolása, a gyermekek fejlődésének nyomon követése, örökbefogadásoknál, nevelőszülői kihelyezésekkor felmerülő problémák kezelése.(1999-2000)

Újpalotai Családsegítő Szolgálat, ahol pszichológiai, életvezetési és krízis tanácsadás keretében, a legkülönfélébb problémákkal találkoztam (családi életszakasz váltási krízisek, nevelési problémák, párkapcsolati problémák, alkalmazkodási nehézségek, veszteségek, betegségek feldolgozásának nehézségei stb.(2000- 2009)

2009. óta Nevelési Tanácsadó, majd Pedagógiai Szakszolgálati Tagintézmény igazgatójaként dolgozok.Nevelési Tanácsadós éveim alatt tapasztalatot szereztem a családi és a pszichés problémákon túl, a kepesség problémák, tanulási nehézségek diagnosztikájában és kezelésében is.

A Magyar Pszichológiai Társaság tagja vagyok.